Race for the Cure

24 september, het zag er naar uit een mooie zonnige dag te worden. Mijn vriend en ik gingen vandaag meedoen aan the Race for the Cure van Think Pink. Een loop van 6 km.

Ik had geen verwachtingen van een bepaalde tijd die ik wilde behalen omdat het toch een loop voor het goede doel was en er geen tijdsregistratie was.

Eenmaal aangekomen aan de gedempte zuiderdokken in Antwerpen, had ik er zin in. Het startdorp zag er geweldig uit.

IMG_5130

IMG_5127

We stonden klaar aan de start en klaar om te vertrekken, wanneer de startboog naar beneden viel. Met een vertraging van 10 minuten, konden we dan toch starten. De benen zaten goed en het deed deugd om nog eens te lopen. Ik had die week nog niet gelopen omdat ik last had van mijn heup. Het parcours bestond uit twee ronden. Met een lach op mijn gezicht heb ik de hele loop gerend. Ik had geen last van mijn heup en ik genoot gewoon van het mooie weer en het hardlopen.

Ik ben gefinished in 30 minuten en 58 seconden. Met een grote glimlach op mijn gezicht, ging ik mijn vriend zoeken. Mijn dag kon al niet meer stuk! Een PR op de 6 km. En toch had ik het gevoel dat ik nog sneller kon omdat ik totaal niet buiten adem was bij de aankomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s