Marathon 2018

Voor mijn 3de marathon had ik mijn kans gewaagd om mee te doen met de inschrijving van Tokyo en Londen. Omdat die twee steden behoren tot de World Majors, werken zij met een loting. Om het grote aantal lopers die willen meedoen een gelijke kans te geven. Ik wist dat de kans klein was om uitgeloot te worden, maar toch wou ik meedoen. Je weet maar nooit. Ik had wel een back-up plan. Moest ik niet uitgeloot worden voor Tokyo of Londen, dan loop ik de marathon van Rotterdam volgend jaar. 

Vol ongeduld checkte ik regelmatig mijn inbox. Op 25 september kreeg ik de volgende mail:


Helaas niet uitgeloot voor de marathon van Tokyo. Ik vond het jammer, maar langs de andere kant een grote reis uitgespaard, zeker?

Begin oktober werd de loting van de marathon van Londen bekend gemaakt. Vol spanning begon ik opnieuw mijn mail regelmatig te checken. Jammer genoeg ook dit keer niet uitgeloot. Maar ik had dit wel verwacht. Er was een recordaantal deelnemers die meededen aan de loting, 386 050. Maar ik blijf meedoen met alle lotingen. Je weet maar nooit. Het zou zalig zijn om een keer een Major World marathon te lopen.

Na maanden niet te weten welke marathon ik nu ging doen in het voorjaar van 2018, voelde ik ergens opluchting. Ik kon me dan eindelijk inschrijven voor de marathon van Rotterdam en een hotel gaan boeken. 

Yes, het staat vast! 8 april loop ik de marathon van Rotterdam! 

I’ll keep you posted 😉 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s