Run for your life! (Halloween trail)

Op 31 oktober ging ik samen met mijn vriend meedoen met de Halloween Trail (7,5km) in Genk. Ik zag dit event op facebook en het zag er me wel leuk uit om aan deel te nemen. Het is ook eens iets anders om te doen op Halloween.


De run werd georganiseerd door de brandweer van Genk. We verzamelden ons in de brandweerkazerne die al griezelig versierd was. 

Door enkele mannen van de brandweer werden we begeleid naar de start. Aan een open ruimte aan het begin van het bos stonden we klaar. Er werd vuur gespuwd en dan klonk het startschot. In het donker met mijn hoofdlampje om mijn middel vertrok ik. De bedoeling was om de lampionnetjes op de grond te volgen.


Op verschillende plekken van het parcour stonden enge verklede mensen. Ik heb me geen seconde verveeld! We liepen door verschillende gebouwen waaronder een school waar in de gangen een eng muziekje op de achtergrond klonk. In het bos waren passages met rook, creepy figuren die je deden schrikken en 2 hologrammen. Bij het zien van die hologram was ik echt onder de indruk. Waauw mooi gedaan! 

Op een gegeven moment moesten we een tunnel door. Daar stonden enge verklede mensen. Wanneer ik er voorbij liep, kwamen ze dicht tegen me aan om me te laten verschieten. Wat hen ook gelukt was. Op het einde van de tunnel stond het meisje van de film ‘The ring’.

Mijn hartslag ging deze passage flink de hoogte in. Want daarna liet er mij nog iemand fel verschieten. Ik moest na de tunnel even adem happen voor dat ik terug kon versnellen.

Wanneer ik uit het bos kwam, moest ik een draaibrug over. Aan het einde van die brug stond een waterbevoorrading, waar ik een paar slokken water dronk en er weer vandoor ging.


Op het einde liepen we door de C-mine. Daar stond een groep kinderen die onder begeleiding van een dirigent een halloweenliedje aan het zingen was. Na die passage gingen we op weg naar de brandweerkazerne waar de aankomst was. Daar was een rode loper uitgestalt waar ik nog een laatste eindsprintje inzette. Ik heb enorm van het loopje genoten. Respect voor de organisatie! Wij komen volgend jaar zeker terug! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s