Gepakt en gezakt: 2(!) dagen voor de marathon!

Het is eindelijk bijna zover! Na maandenlange trainingen door weer en wind staan mijn vriend en ik zondag aan de startlijn van de marathon van Rotterdam.

Mijn valies is gepakt en straks vertrekken we voor een lang weekend naar Rotterdam. Laten we er een mini vakantie van maken want een feest wordt het. Alles staat in het teken van de marathon dit weekend.

Als je wil weten wat ik nu allemaal heb ingepakt voor de marathon, moet je zeker verder lezen.

De essentials: wedstrijdkleren (loopshort, sportbeha, loopshirt, sokken en loopschoenen), een slechte trui om jezelf warm te houden aan de start die je erna kan weggooien, poncho (moest het regenen), haarband, oortjes, buidelzakje voor je gsm en gelletjes onderweg, gelletjes (ook een paar met caffeine om het laatste stuk mee door te komen), zoutcapsules tegen de krampen, vaseline tegen schuurplekken en tape ter preventie van blaren.

IMG_5978

Voor mijn herstel na de marathon heb ik een compressietight, spiergel en een proteineshake mee. Verder gaat mijn foamroller ook mee zodat ik achteraf in de hotelkamer mijn spieren kan foamrollen zodat de slechte afvalstoffen kunnen wegvloeien.

Chance dat ik mijn grootste valies mee heb want daarnaast pak ik ook nog voedsel mee. Om te beginnen heb ik carbohydratepoeder mee om in een drinkbus met water in te kappen. Zo moet ik vandaag (vrijdag) 2 bidons leegdrinken, morgen 2 bidons en zondag voor de marathon 1 bidon. Verder gaan er zakjes met colasnoepjes (carbovariant uiteraard) en wafers in de valies om te carboloaden. Voorts zitten er nog suikerwafels, pudding en chips in voor na de marathon. Want zoals ze in Rotterdam zeggen: na dat pleuris-end lopen te lopen heb je dat lekkers wel verdiend.

Omdat we daar toch een weekend zitten en zaterdag niet veel gaan doen, heb ik een boek mee, gezelschapspelletjes en een speaker om onze muziek af te spelen in de hotelkamer.

ad612fa8-7b84-432b-bd8f-c64da8921ca593fe544c-a1c8-4965-8eb8-b1707f50cb1e

Ik heb er enorm veel zin in!

Rotterdam, here we come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s