Rondsnuisteren op de expo

Vrijdagmiddag aangekomen in Rotterdam, sjezen we met onze valiezen naar ons hotel. Ons hotel ligt aan de finish van de marathon. Zo moeten we achteraf niet te ver en kunnen we al strompelend naar onze kamer.

Het is een prachtige, zonnige dag en je ziet al her en der marathonvlaggen en borden. Aangekomen in het hotel zien we direct dat de uren van het ontbijt aangepast zijn aan de marathonlopers en aan de receptie ligt ook een parcourskaart van de marathon. Heerlijk, het hotel is dus marathon-minded! 🙂

In de vroege namiddag vertrekken we naar de expo. We maken al direct leuke foto’s bij één van de marathonmuren.

IMG_5989.JPG

We halen ons startnummer op en zien leuke opdrukken om op een loopshirt van New Balance te laten plaatsen. Na even te twijfelen ga ik voor de tekst: ’42 km lope te lope’. Omdat ik het grappig vind dat Nederlanders dit zo zeggen. Mijn vriend gaat voor de tekst: ‘rise above the pain’.

IMG_6002.JPG

Verder komen we verschillende standjes tegen met sportvoeding en hardloopkleding/accessoires. Zo kom ik bij de stand van Cliff in de verleiding om iets dat nieuw is op de markt te kopen (uiteraard voor de volgende marathon). Namelijk Bloks Energy Chews, dat zijn van die zachte gommetjes waarvan 3 blokjes overeenkomt met 1 gelletjes. Dat is een keer iets anders als die stroperige mierzoete gels. De smaak konden we testen en die zat ook goed. De blokjes smaken gewoon naar snoepjes.

Verder heb ik energierepen en proteïnerepen van PowerBar gekocht voor mijn volgende loopavonturen. Met smaken als Cookies & Cream, Salty Peanut, Vanilla Caramel Crisp en Chocolate kan het toch niet verkeerd gaan.

We zoeken al langer een pet om te trailrunnen deze lente/zomer, want het volgend doel op de planning is de 50k van de La Chouffe trail. Bij één van de standjes vonden we er dan ook één naar onze smaak.

IMG_6026IMG_6024

Tegen het einde vonden we de muur met de namen van alle deelnemers. Even zoeken naar mijn naam en gevonden! Mijn vriend moest iets langer zoeken aangezien er in Nederland veel met de naam Martijn rondlopen.

IMG_5997

2 gedachtes over “Rondsnuisteren op de expo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s