The golden hour

Ik zag op Facebook iets verschijnen over het event van Adidas, ‘the golden hour’. In samenwerking met Runnerslab organiseerde ze een loopje van 12 km om de nieuwste loopschoenen van Adidas uit te testen, namelijk de Solarboost en om de zonsopgang waar te nemen.

IMG_20180519_065641.jpg

Om 4u45 stond ik op zaterdag 20 mei klaar aan de winkel van Runnerslab. We kregen elk een paar Solarboost loopschoenen om uit te testen en een polsbandje dat licht geeft. Wanneer iedereen zijn juiste schoenmaat had gevonden, waren we klaar om het donker te doorkruisen.

Ik had het plan om op een lage hartslag te lopen (kwestie van nieuw schema te volgen), maar dit was al direct mislukt omdat er op een veel hoger tempo werd gelopen. Na 6 km kwamen we aan op Linkeroever ter hoogte van de voetgangerstunnel. Er stond een tent van Adidas en er werd muziek gedraaid. In grote blokken letters was er Solarboost geplaatst en hier hebben we een groepsfoto mee gemaakt.

De zon hebben we helaas niet zien opkomen. Op de terug weg naar Runnerslab werden er actiefoto’s van ons genomen tijdens het lopen. Ik ben er benieuwd naar want meestal vind ik mijn foto’s niet echt mooi.

Bij aankomst was er een gratis ontbijt voorzien. Croissants, sandwiches met hesp, bruine boterhammen met ei/groentjes, bakjes met fruit. Verder was er fruitsap en muntwater. Na het ontbijt besloot ik om naar huis te gaan. Na een verfrissende douche, ben ik nog een paar uurtjes in mijn bed gedoken om te slapen. Om 11u moest ik namelijk vertrekken naar Nederland om de Brabantse kluistrail te lopen.

Meer hierover in de volgende blogpost! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s