Gezellig trailen over de grens

Na 12 km gelopen te hebben bij ‘the golden hour’ (zie vorige blogpost), was het tijd voor het volgende loopevent. Om 11u reed ik met mijn auto naar Nederland om de Brabantse kluis trail (12 km) te lopen.

Na een autorit van 1uur en 20 minuten, kwam ik aan op mijn bestemming. Het viel me al direct op hoe mooi het hier was. De trail loopt door het natuurgebied ‘de Biezen’.

Ik ging mijn startnummer ophalen. Nog even wachten op de bank en dan om 13u konden we beginnen. Nadat er ‘start’ werd geroepen, begon de trail. Ik ging er meteen vandoor. Ik vond het een enorm mooi parcours. We moesten door smalle paadjes lopen en door torenhoog gras. Ik vond het heerlijk om hier door te lopen. De eerste bevoorrading bevond zich rond 5 km. Ik nam een paar winegums en vulde mijn beker met water. Vervolgens zette ik mijn weg verder. We kwamen onderweg enkele obstakels tegen zoals omgevallen boomstammen waar we over moesten klauteren. Op een gegeven moment zag ik een groep lopers voor me, die de verkeerde afslag had genomen en was teruggekeerd. Verder moesten we een beek oversteken. Het ijskoude water kwam als een verfrissing.

De tweede bevoorrading kwam eraan. Nog even wat drinken, paar winegums en gaan! We moesten langs een akker lopen,waar er amper plek was om met je beide voeten naast elkaar te lopen. Hier moest je echt uitkijken dat je niet viel. Verder liepen we een stuk naast een beek, de brug over en was het einde al in zicht. Op het einde zette ik nog een eindsprintje in. Wat een leuke trail was dit zeg! Met een blij gevoel ging ik naar huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s